actueel

 

 

Nieuwsbericht


Nieuwsflits maart

Geplaatst op 01-03-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: bestuur  -  Bron: bestuur

Scan_Pic0004

 

                                 Nieuwsflits Maart 2021,

 

Beste leden,

 

Hierbij een nieuwsflits met de laatste wetenswaardigheden.

Door de Corona maatregelen lopen we nog steeds een beetje achter de feiten aan, maar wij als bestuur hebben ondertussen niet stil gezeten en werken volop aan onze toekomst van de haven.

 

ALV 2021:

 

Deze staat gepland op 26 maart 2021, door de huidige maatregelen zal deze op die datum nog niet mogelijk zijn, wij kijken wel weer naar een alternatief, net zoals vorig jaar zal deze waarschijnlijk weer in de openlucht plaatsvinden. Zoals het nu eruit ziet begin mei als alle boten die nu op de kant staan, in het water liggen. Wij informeren u op tijd, dus houd uw mail in de gaten.

 

SCHUREN OP DE HAVEN:

 

T/M 17 maart mag er droog geschuurd worden zowel op de kant als op het water. U wilt toch ook niet als u aan het aflakken bent, dat ze naast u of verder op staan te schuren. Houd aub rekening met elkaar. Elkaar hier op aanspreken mag, dit geld natuurlijk ook voor het lassen en slijpen. Dit is ook vanaf 17 maart uit den boze.

 

HELLINGDAGEN:

 

In de maanden April en Mei staan de hellingdagen weer op het programma, houd u rekening mee dat deze dagen de haven alleen toegankelijk is voor de mensen waarvan de boot in of uit het water gaat. In de loop van de middag zal de haven weer toegankelijk zijn voor de overige leden. Dit vanwege de veiligheid voor u en zeker voor de hellingploeg, hopende op uw begrip hiervoor.

De hellingdagen staan nu gepland op 3, 10, 17 April en 1 Mei.

 

KORTE DROGE WINTERSTALLING:

 

Er is nog plek voor de korte droge stalling, deze is van 10 april t/m 1 mei, inschrijf formulieren hiervoor kunt u vinden op onze website, http://www.wvleidschendam.nl/activiteiten

Graag inschrijven voor 1 april

 

VRIJWILLIGERS:

 

Nu er een beetje licht aan de horizon komt, ziet het er naar uit dat de haven in de loop van de tijd weer zijn normale leven gaat leiden, maar we houden nog even een vinger aan de pols, maar we moeten wel voor die tijd onze zaakjes op orde hebben.

Onze haven draait geheel op vrijwilligers dus doen wij een beroep op u als lid.

Wij zijn naarstig op zoek naar clubhuis medewerkers die het leuk vinden om bij toerbeurt in ons clubhuis te staan in het horeca gedeelte, dus heeft u hier zin in, meld u dan aan, aanmelden kan op het volgende e-mail adres siuhbulc.[antispam].@wvleidschendam.nl

Ook zijn wij op zoek naar havenmeesters, deze werken ook bij toerbeurt om het wel en wee in de haven in de gaten te houden, ook bent u gastheer / vrouw voor de passanten die onze haven bezoeken, Wilt u lid worden van dit team geef u dan op bij Cees Rutgers of stuur een mailtje naar Cees, nevah.[antispam].@wvleidschendam.nl

 

Tot zover de laatste nieuwtjes, heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met het bestuur

 

mvgr het bestuur.

 

 


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie