passanten

 

 

Faciliteiten


Watersportvereniging Leidschendam & omstreken beschikt over de beste faciliteiten. Niet alleen kunt u bij ons moderne clubgebouw "De Landvast" terecht voor een hapje en/of drankje, maar ook vindt u hier alle faciliteiten die een verblijf in de haven aangenaam maken. 

Sanitair

De douches en toiletten zijn te vinden in het clubgebouw. Van de toiletten maakt u gratis gebruik. Voor de douches betaalt u middels een automaat met een muntstuk van €0,50. 
De ingang van een avond/nacht douche en toilet bevinden zich aan de zijkant van het clubgebouw. 

Wassen en drogen

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een wasmachine en droger. Dit is te bespreken met de havenmeester. De kosten hiervoor bedragen €5,00 (inclusief wasmiddel). 

Walstroom

Op de steigers zijn meerdere walstroompunten te vinden (blauwe paaltjes) waar u tegen betaling van €0,50 per KwH gebruik van kunt maken. 

Drinkwater

Ook vindt u op de steigers meerdere tappunten voor drinkwater. Dit water is gratis. Let wel, dit water is niet bedoeld om uw boot mee schoon te maken. 

WiFi

In het clubgebouw maakt u gratis gebruik van onze WiFi. Wij hebben een aantal voorwaarden opgesteld voor dit gebruik. Door in te loggen gaat u akkoord met deze gebruiksvoorwaarden
De gebruikersnaam is "wvleidschendam", het wachtwoord wordt regelmatig veranderd en kunt u opvragen bij het havenkantoor. 

Chemisch toilet

Het is mogelijk om uw chemisch toilet te ledigen en te reinigen.

 

Informatie met betrekking tot politie/brandweer/ambulance en ook telefoonnummers voor huisartsen, apotheek, etc. zijn te vinden bij het havenkantoor en op het publicatiebord in de gang van het clubgebouw.

Aangesloten bij

Verbond Nederlandse Motorbootsport

VNM

Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie