passanten

 

 

Algemene info


Zoekt u een mooie jachthaven waar u kunt genieten van goede faciliteiten en een prachtige omgeving? Dan bent u bij Watersportvereniging Leidschendam & omstreken aan het juiste adres. Onze jachthaven ligt in het recreatiegebied Vlietland, naast Voorschoten en vlakbij Leiden en Den Haag. Door de omgeving, moderne faciliteiten en gezellige sfeer is deze haven perfect voor leden én passanten. 

Aankomst

Passanten melden zich bij aankomst bij de meldsteiger, waarna u via de telefoon (071-5611989) contact kan opnemen met de havenmeester. Het is ook mogelijk om de boot tijdelijk bij de meldsteiger aan te leggen en langs het havenkantoor te gaan. De havenmeester zoekt vervolgens een beschikbare ligplaats in onze mooie jachthaven. De betaling van de verblijfkosten dient u direct bij aankomst te voldoen. 

Bij aankomst krijgt u, tegen een borg van €20,00, een (elektrische) sleutel waarmee u door de toegangshekken kunt. Deze toegangshekken zijn 's avonds en 's nachts gesloten. Graag deze sleutel weer in te leveren bij vertrek. 

Vertrekken/verlengen

Helaas, er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De dag dat u onze haven weer gaat verlaten, vragen wij u dit voor 11:00 uur 's morgens te doen, dit te melden bij de havenmeester en de elektrische sleutel in te leveren. Zodat de havenmeester, mits de elektrische sleutel in goede staat wordt ingeleverd, u de borg kan retourneren. 

Bevalt het verblijf zo goed dat u nog wat langer wilt blijven dan gepland? Dat begrijpen wij maar al te goed! Gelieve dit vóór 11:00 's morgens door te geven bij de havenmeester. 

Reserveren

Bent u van plan om in onze haven te overnachten? U kunt een ligplaats reserveren in overleg met de havenmeester. Bel 071-5611989 voor een reservering. 

Ligplaatsen

Tijdens afwezigheid van de leden van Watersportvereniging Leidschendam & omstreken verhuren wij deze ligplaatsen aan passanten. Er zijn dus ligplaatsen van allerlei verschillende formaten beschikbaar. 

Aangesloten bij

Verbond Nederlandse Motorbootsport

VNM

Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie