actueel

 

 

Nieuwsbericht


Nieuwsbrief Hellingdagen April / Mei 2021

Geplaatst op 15-03-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: bestuur  -  Bron: bestuur

Scan_Pic0004

 

 

Beste leden,

 

Binnenkort staan de hellingdagen weer voor de deur voor de boten die weer het water ingaan. De eerste hellingdag is 3 April waarna 10 en 17 April en 1 Mei zullen volgen.

 

Dit houd in dat u deze dagen vanaf 7.30 uur niet meer het haven terrein op kan met de auto. De auto a.u.b. NIET parkeren voor het hek. Dit moet absoluut vrij blijven uit veiligheidsoverwegingen. U kunt uw auto parkeren tegenover de haven ingang, daar is een grote gratis parkeerplaats voor +/- 200 auto's. Of u parkeert uw auto aan de overkant van het kanaal in Voorschoten bij de ijsbaan / padvinders.

 

Het hek zal na de laatste helling en als alles opgeruimd is weer open gaan.

Wilt u er a.u.b. voor zorgen dat uw auto, de avond voor de hellingdagen, van de parkeerplaats verwijderd is. Anders moeten wij uw auto met de heftruck verplaatsen.

 

Het haventerrein zal dan ook deze dagen afgesloten zijn en alleen toegankelijk via het kleine hekje aan de Voorschoten kant.

Als uw boot in het water ligt, kunt u daar gewoon heen.  Wel dient u op de looppaden te blijven.

 

De parkeerplaats cq helling terrein is verboden gebied voor u. Voor uw en onze veiligheid. Dus klussen aan en op de boot is tijdens de hellingdagen verboden.

De hellingploeg is herkenbaar aan de oranje reflecterende veiligheid-vestjes en mogen u erop wijzen als u buiten de paden loopt.

 

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben betreffende de regels tijdens de hellingdagen.

 

Bij vragen betreffende de hellingdagen kunt u altijd terecht bij Chef de Mission, Rien den Hoed, gnilleh.[antispam].@wvleidschendam.nl

  

Mvgr Het Bestuur


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie