actueel

 

 

Nieuwsbericht


ter info mei-2022

Geplaatst op 08-05-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Cok van der Meij

logogroot-full-2-kopie

ter info:

Verkeershinder in recreatiegebied Vlietland

De Meeslouwerbrug is op donderdag 12 mei 2022 beperkt toegankelijk voor langzaam verkeer tussen 9:00 en 15:00 uur. De brug is onderdeel van de Oostvlietweg in recreatiegebied Vlietland.
De provincie Zuid-Holland laat de brug inspecteren. Verkeersregelaars zullen voetgangers en (brom)fietsers gedoseerd doorlaten. Auto’s (bestemmingsverkeer) kunnen helemaal niet over de brug, doordat er een hoogwerker op de rijbaan staat. De Meeslouwerbrug is een schakel in een druk gebruikte fietsroute tussen Leiden en Leidschendam, ter hoogte van Voorschoten.

Bron: PZH

 

Beste leden,

Het vaarseizoen is weer in volle gang. Wellicht gaat u binnenkort een paar dagen (of langer) varen.                             In dat geval wordt er een beroep op u gedaan om uw afwezigheid te melden.

Dit kan op twee manieren:

-via de website van de vereniging--> inloggen in 'mijn captain' --> onderaan de pagina kunt u uw afwezigheid melden. De data kunt u op een later tijdstip aanpassen voor het geval u eerder thuis komt.

-u kunt uw afwezigheid ook melden door de havenmeester te bellen (071-5611989)

Tijdens uw afwezigheid kan de vereniging passanten ontvangen, waardoor er wat extra inkomsten verkregen worden. Dit komt alle leden ten goede.

Fijne vaarvakantie.

Cok van der Meij (secretaris)

 

 

 

 


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie