actueel

 

 

Nieuwsbericht


Op zoek naar een nieuwe secretaris

Geplaatst op 15-04-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: bestuur

 Scan_Pic0004                           Boeiende verenigingsfunctie.

         Wij zoeken een nieuwe secretaris.

Centrale rol

Onze secretaris heeft een centrale functie voor de administratieve besturing van de vereniging. De secretaris zorgt ervoor dat wij goed communiceren en onze administratie en verslaglegging op orde hebben. En daarbij onze eigen regels en ook de wettelijke regels naleven.

De secretaris is lid van het bestuur en het dagelijks bestuur van onze vereniging. De secretaris wordt direct ondersteund door een notulist, een coördinator ledenadministratie en een coördinator ligplaatsadministratie.

Het werk

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

·        Het dagelijks bestuur (samen met de voorzitter en de penningmeester)

·        De verslaglegging en het archiefbeheer van het bestuur

·        De leden- en ligplaatsadministratie van de vereniging

·        Correspondentie met leden en externe relaties

·        Sleutelbeheer van de vereniging

·        Websitebeheer

·        Toelevering van administratieve gegevens aan de penningmeester

·        Signaleren van noodzakelijke bestuurlijke maatregelen

De vaardigheden

Om deze rol goed te kunnen vervullen zijn redactionele, administratieve, contactuele en computer vaardigheden onmisbaar.

De samenwerking

Het bestuur werkt samen op basis van collegialiteit waarbij vaardigheden ook voor elkaar worden ingezet. De nieuwe secretaris kan daardoor rekenen op een hulpvaardige en collegiale ontvangst door de huidige bestuursleden Cees Rutgers, Wil de Ru, Jacoline den Hoed, Rien den Hoed, Pieter Bergwerff (die het bestuur gaat verlaten) en Hennie Vonk (huidige secretaris die binnen het bestuur een andere rol krijgt). Het gehele bestuur bestaat uit vrijwilligers, aangesteld door de algemene ledenvergadering van onze vereniging..

Reageren?

Graag horen wij snel wie zich als lid wil inzetten voor deze belangrijke verantwoordelijkheid. Wij staan als bestuursleden klaar om je hierover te informeren. Ook als je twijfelt willen wij graag een gesprek met je voeren. Reacties ontvangen wij graag vóór 10 mei 2021.

Je kan je melden bij het bestuur via Hennie Vonk siraterces.[antispam].@wvleidschendam.nl of Joop Schmit  rettizroov.[antispam].@wvleidschendam.nl. Voor vragen kan je ook direct bellen met Joop Schmit op 0621243940.

 

                  WIJ KIJKEN NAAR JE UIT!

 


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie