actueel

 

 

Nieuwsbericht


nieuwsbrief oktober 2021

Geplaatst op 05-10-2021  -  Categorie: Algemeen

 

 

In deze nieuwsbrief leest u over de hellingdagen en de start van het vernieuwen van de walkanten.

 

De hellingdagen

 

Binnenkort staan de hellingdagen weer voor de deur voor de boten die deze winter de kant op gaan. De eerste hellingdag is 9 oktober, waarna 16 oktober, 23 oktober, 30 oktober en 6 november zullen volgen.

Dit houdt in dat u deze dagen vanaf 7.30 uur niet meer het haven terrein op kan met de auto, graag dan de auto NIET parkeren voor het hek, dit moet absoluut vrij blijven uit veiligheidsoverwegingen. U kunt u auto parkeren tegenover de haveningang, Daar is een grote gratis parkeerplaats voor +/- 200 auto's, of u parkeert uw auto aan de overkant van het kanaal in Voorschoten bij de ijsbaan / padvinders.

Het hek zal na de laatste helling en als alles opgeruimd is weer open gaan, en dat is meestal rond de klok van 15:00 / 15:30

Wilt u er a.u.b. voor zorgen dat uw auto de avond voor de hellingdagen van de parkeerplaats is, anders moeten wij uw auto met de heftruck verplaatsen.

Het haventerrein zal dan ook deze dagen afgesloten zijn voor ieder lid, en alleen toegankelijk zijn voor de mensen die zijn opgeroepen voor de helling.

Dus klussen aan en op de boot is tijdens de hellingdagen verboden, na de laatste helling kan er weer volop geklust worden.

De hellingploeg is herkenbaar aan de oranje reflecterende veiligheidsvestjes.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben betreffende de regels tijdens de hellingdagen,

Voor vragen betreffende de helling dagen kunt u altijd terecht bij de heliingmeester Rien den Hoed

 Het bestuur

 

 

Start werkzaamheden vernieuwen walkanten

 

Tijdens de laatste algemene ledenvergadering heeft het bestuur groen licht gekregen om groot onderhoud te plegen aan walkanten en steigers. Vanaf maandag 11 oktober starten we met de voorbereidende werkzaamheden voor het vernieuwen van de walkanten.

Voor leden met een boot in een box op steiger A en B gaat dit hinder opleveren. We proberen de hinder zo beperkt mogelijk te houden, maar het eerste gedeelte van de loopsteiger wordt ook verwijderd. Dit betekent dat op sommige dagen het bereiken van de boot onmogelijk wordt.

We leggen wel een noodsteiger neer, maar tijdens de werkzaamheden is deze niet altijd toegankelijk.

De voorbereidende werkzaamheden moeten vóór 31 december 2021 afgerond zijn. We doen ons uiterste best om voor de start van het vaarseizoen 2022 alles weer toegankelijk te hebben.

De leden, van wie de boot verplaatst moet worden, worden persoonlijk aangeschreven.

We begrijpen dat u er enig ongemak door zult ondervinden en we hopen op uw begrip.

 

Het bestuur


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie