actueel

 

 

Nieuwsbericht


Nieuwsbrief Juli 2020

Geplaatst op 03-08-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie  -  Bron: WV Leidschendam eo

Beste leden,

 

Hierbij de nieuwsbrief van onze watersportvereniging van juli over diverse zaken, voorlopig de laatste. Door de vakantie zal er in augustus geen nieuwsbrief verschijnen. De volgende verschijnt pas eind september/begin oktober. Hebt u copy voor de volgende nieuwsbrief? Stuur die dan voor 25 september naar eitcader.[antispam].@wvleidschendam.nl.

 

ALV 2020:

alv-2

 

Dit jaar was de ALV door de coronacrisis anders dan normaal. Deze werd in de buitenlucht gehouden bij het clubhuis op vrijdag 24 juli, een geheel nieuwe ervaring voor het bestuur en de leden. De leden moesten zich vooraf inschrijven, zodat de opkomst bekend zou zijn bij het bestuur. Zo konden we het aantal stoelen op gepaste afstand neerzetten.

 

Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind deze avond. Aanwezig waren 35 personen. 31 mensen hadden zich netjes afgemeld. Iets na 19.00 uur begon de vergadering onder aanvoering van onze voorzitter Joop Schmit. Deze verliep voorspoedig.

 

Verschillende mensen zijn in het zonnetje gezet: zes personen die al 25 jaar lid zijn van de vereniging. Zij kregen daarvoor de befaamde verenigingsspeld en een fles wijn. Daarnaast werden nog eens acht personen, van wie er vier aanwezig waren, in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet voor de vereniging: Doutzen Ebbendorf voor het jarenlang verzorgen van de ‘Overstag’, Joop den Buurman voor het jarenlang onderhouden van de elektrische machines van de vereniging, Hans van Wieringen voor het jarenlang notuleren van de bestuursvergaderingen en algemene ledenvergaderingen en tenslotte Andre van Velzen, die werd benoemd tot erelid van de vereniging voor het 11 jaar besturen van de club en vele andere nevenactiviteiten.

 

De vergadering verliep vlot: om 20.45 uur werd deze alweer gesloten. De voorzitter bedankte iedereen voor zijn aanwezigheid. Hij besloot met de mededeling dat de volgende ALV hopelijk gewoon op het juiste tijdstip en in de kantine gehouden kan worden.

plantjes-clubh

 

Vakantie 2020:

 

De vakantietijd is weer aangebroken. De meeste mensen zijn of gaan binnenkort met vakantie, zo ook het bestuur. In elk geval is in de maand augustus bijna het gehele bestuur met vakantie. Dan zijn wij dus beperkt bereikbaar en volgt het antwoord op uw vragen via de mail misschien wat later dan normaal.

 

Mocht u op vakantie gaan, meld dan uw afwezigheid via de site of bij de havenmeester zodat we uw plek kunnen gebruiken voor passanten. Dit levert voor de vereniging weer extra inkomsten op.

 

Winterstalling:

img-1974

 

Het is nog zomer, maar we zijn ook alweer druk bezig met de droge en natte winterstalling. Alle info en formulieren staan op de website: https://www.wvleidschendam.nl/activiteiten.

 

Horeca en Sanitair:

 

De horeca en het sanitair zijn door een schrijnend tekort aan vrijwilligers nog steeds gesloten. De laatste oproep in vorige nieuwsbrief heeft maar drie vrijwilligers opgeleverd – en dat op een ledenbestand van 450 leden. Mocht u zich dus afvragen waarom horeca en sanitair nog steeds gesloten zijn, dan is dit helaas het antwoord.

 

Ook na de vakantie kunt u zich opgeven als vrijwilliger voor het schoonmaken van het sanitair bij siuhbulc.[antispam].@wvleidschendam.nl.

 

Nieuwe plantjes clubhuis:

alv-1

Clubhuisbeheer heeft de plantenbakken bij het clubhuis voorzien van nieuwe planten. Het ziet er opgeruimd en netjes uit: houden zo.

 

Evenementen / Activiteiten:

 

De evenementen en activiteiten staan nog steeds op een héél laag pitje door de coronacrisis. Mocht er weer wat beweging in komen, dan laten wij dit z.s.m. weten.

 

Vakantieverhalen:

 

Bent u met vakantie geweest en heeft u iets leuks of bijzonders meegemaakt, wat u wilt delen met de leden? Stuur dan uw verhaal naar eitcader.[antispam].@wvleidschendam.nl. Dan zullen wij kijken of we het op de site kunnen zetten.

 

 

Rest mij u alleen nog een prettige vakantie te wensen en een behouden vaart

Tot ziens op onze haven!

 

Het Bestuur


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie