actueel

 

 

Nieuwsbericht


Nieuwsbrief aug. sept.2021

Geplaatst op 25-08-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: cok vd Meij

logogroot-full-2-kopie

 

Beste leden,

 

In deze nieuwsbrief vindt u een oproep voor een ‘nieuwe beheerder technische dienst’,

een reactie op het voorgenomen besluit van de overheid m.b.t. het lozen van het vuil water op het oppervlaktewater en een herhaalde oproep voor de natte en droge winterstalling.

 

 

Vacature

beheerder technische commissie (TC)

 

Door het plotselinge overlijden van onze beheerder TC, Wil de Ru, is de vereniging op zoek naar een opvolger.

 

Het werk

Onze technische beheerder is onmisbaar als het gaat om het technisch onderhoud van de gehele haven. De aanpak van de technisch beheerder, ondersteund door de leden van de TC, is erop gericht de verenigingsaccommodatie op orde te houden

 

De werkzaamheden

Overleg met de leden van de TC over de technische exploitatie, te plannen/ gepland onderhoud/ nieuwbouw

Voert werkzaamheden uit c.q. laat ze uitvoeren

Communiceert met verschillende afdelingen binnen de vereniging: clubhuisbeheerder, hellingmeester, penningmeester, coördinator zelfwerkzaamheid

 

Verantwoordelijk voor

De personele bezetting van de commissie

Een technisch zo effectief en economisch mogelijk beheer

Contacten met leveranciers en contractpartijen

Een zo economisch mogelijk voorraadbeheer

Overleg met de penningmeester voor wat betreft de uitgaven

De juiste handhaving van bestuursbesluiten en wettelijke voorschriften in en om het gebouw

Het technisch gebruik van de havenaccommodatie door leden en niet-leden

 

De samenwerking

Het bestuur werkt samen op basis van collegialiteit waarbij vaardigheden ook voor elkaar worden ingezet. De nieuwe beheerder technische dienst kan daardoor rekenen op een hulpvaardige en collegiale ontvangst door de huidige bestuursleden Joop Schmit, Cees Rutgers, Rien den Hoed, Jacoline den Hoed, Hennie Vonk, Cok van der Meij en Jan Fokke (tijdelijk beheerder technische dienst). Het gehele bestuur bestaat uit vrijwilligers, aangesteld door de algemene ledenvergadering van onze vereniging.

Reageren?

Graag horen wij snel wie zich als lid wil inzetten voor deze belangrijke verantwoordelijkheid. Wij staan als bestuursleden klaar om je hierover te informeren. Ook als je twijfelt, willen wij graag een gesprek met je voeren.

Je kunt je melden bij het bestuur via Cok van der Meij siraterces.[antispam].@wvleidschendam.nl of Joop Schmit  rettizroov.[antispam].@wvleidschendam.nl. Voor vragen kan je ook direct bellen met Joop Schmit op 0621243940.

 

WIJ KIJKEN NAAR JE UIT!

 

 

 

Ingezonden e-mail

 

 

Beste leden,

 

Hierbij mijn reactie over het verzegelen van de toiletkranen. Ik ben HELEMAAL VOOR het verzegelen er van! In mijn Zeeschouw (Helaas vorig jaar vanwege gezondheid moeten verkopen) had ik al jaren een zgn. droogtoilet. Een soort ouderwetse plee. Een tonnetje met een bouwafvalzak er in. Daarin ook kattenbakkorrels en na een boodschap een op maat gemaakt kartonnetje ter afdekking. Werkte prima. Na ca 30 beurten zak eruit en kan zo in de grijze container als restafval. Veel opstappers keken eerst afkeurend tegen het systeem aan maar waren na  een paar dagen helemaal tevreden. 

Dus voor mij geldt zeker. Afsluiten die boel. Kun je ook weer zwemmen in de haven van Medemblik zonder door het toiletpapier te moeten baggeren. Trouwens in onze eigen haven gaan de mensen ook niet naar de wc op de wal.

Verder ben ik van mening dat een secretaris niet op persoonlijke titel het verenigingssysteem moet gebruiken om ZIJN mening te verkondigen.

Prettige dag verder. Hou moed, heb lief!

 

Vriendelijke groet,

Geert Hesse

 

 

 

Droge en natte winterstalling

 

U kunt nog steeds inschrijven. Let op: dit kan alleen d.m.v. volledig ingevulde inschrijfformulieren


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie