actueel

 

 

Nieuwsbericht


Nieuwsbrief aug. 2021

Geplaatst op 23-08-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Cok van der Meij

 

logogroot-full-2-kopie

In memoriam: Wil de Ru

Geheel onverwacht en na een kort en hevig ziekbed is onze zeer gewaardeerde en altijd actieve lid en bestuurder Wil de Ru overleden.

Wil heeft zich sinds jaar en dag met passie en doorzettingsvermogen zeer intensief ingezet voor onze vereniging. Als hoofd technische dienst was hij altijd beschikbaar en bereid om anderen te helpen. Als lid van ons bestuur hebben wij hem leren kennen als een doorzetter die altijd het belang van de vereniging voorop zette. Zijn deskundigheid en ervaring als schipper en techneut heeft hij altijd ruim met ons gedeeld. Zijn passie zat hem ook weleens in de weg bij het duidelijk maken van noodzakelijke verbeteringen, maar na discussie kwamen de nut en de noodzaak van zijn voorstellen toch altijd goed boven water.

In de watersport was hij schipper van de Waterling, waarbij Wil en zijn boot het echte vakmanschap uitstraalde. Met zijn echtgenote Ria heeft Wil ook jarenlang stevig bijgedragen aan activiteiten en service van het clubhuis. De bardiensten, animatie en gezelligheid maakte van Wil een graag gezien lid van onze vereniging. Het bestuur, de technische commissie en nagenoeg alle leden zullen hem missen en nog lange tijd aan hem blijven denken.

Namens het bestuur en de technische commissie,

Joop Schmit

Voorzitter.

 

 

 


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie