actueel

 

 

Nieuwsbericht


kerst- en nieuwjaarsboodschap van de voorzitter

Geplaatst op 17-12-2021  -  Categorie: Algemeen

logogroot-full-2-kopie

 

 

Beste leden,

 

Het is bijna Kerst en daarna komt er weer een heel nieuw jaar, waarbij wij ons goed kunnen aansluiten bij de neutrale titel van het regeerakkoord: “Omzien naar elkaar, vooruit kijken naar de toekomst”.

Allereerst wil ik stilstaan Kerstmis. Een periode van verbinden en omzien naar elkaar. Het clubhuis is prachtig aangekleed. In de kerstsfeer zie je gemoedelijkheid en wederzijdse interesse. Vanuit de corona-beperkingen is er een enorme behoefte om in onze vereniging weer bij elkaar te zijn. Helaas kan dat nu nog niet. Toch hoop ik met alle leden dat wij de komende maanden stap voor stap weer een echte vereniging kunnen zijn.

Het welzijn van onze leden en naasten vraagt altijd onze aandacht. Wij kunnen als vereniging veel betekenen voor elkaar en onze naasten. Daarom roep ik hierbij ieder lid op om eenzame relaties op te zoeken met een persoonlijk bezoek of via een brief, briefkaart, telefoon of internet.

Kerst is ook een moment om te denken aan de leden die in het afgelopen jaar zijn overleden. Wij blijven hen dankbaar voor hun bijdrage aan onze vereniging.

De toekomst bouwen wij op de situatie van vandaag en onze wensen voor 2022. Onze leden beleven plezier aan watersport, zij houden van hun boot en zullen ook in 2022 weer volop gebruik maken van onze havenfaciliteiten en het clubhuis. In 2022 hebben wij wel de nodige uitdagingen. Het vitaliseren vanuit de coronabeperkingen, het degelijk verbeteren van de steigers en walkanten van onze haven het respecteren en stimuleren van de inzet van onze leden voor havenbeheer en helling, technische dienst, het clubhuis, ons secretariaat en het beheren van onze financiën. Deze uitdagingen gaan wij in 2022 weer samen met onze leden oppakken.

In het eerste kwartaal van 2022 wordt de eerste fase van het renoveren van steigers en walkanten uitgevoerd, binnen de door de Algemene Leden Vergadering (ALV) goedgekeurde financiële ruimte. Deze fase zal worden geëvalueerd door de klankbordgroep havenonderhoud en het bestuur, zodat wij een definitieve aanpak kunnen kiezen voor het renoveren van alle steigers en walkanten. De ALV zal uiteindelijk besluiten nemen over deze definitieve aanpak voordat een volgende uitvoeringsfase zal starten.

Via deze weg wens ik u en uw naasten een mooie kerst en een gezond en plezierig nieuwjaar.

 Joop Schmit

 Voorzitter  


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie