actueel

 

 

Nieuwsbericht


Hellingdagen en start vernieuwen walkanten

Geplaatst op 06-10-2021  -  Categorie: Algemeen

logogroot-full-2-kopie

 

Beste leden,

 

 

In deze e-mail leest u over de hellingdagen en de start van het vernieuwen van de walkanten.

 

Hellindagen 2021:

 

Binnenkort staan de hellingdagen weer voor de deur voor de boten die deze winter de kant op gaan. De eerste hellingdag is 9 oktober waarna 16 oktober, 23 oktober, 30 oktober en 6 november zullen volgen.

 

Dit houdt in dat u deze dagen vanaf 7:30 niet meer het haventerrein op kan met de auto, graag dan de auto NIET parkeren voor het hek, dit moet absoluut vrij blijven uit veiligheidsoverwegingen. U kunt u auto parkeren tegenover de haveningang, Daar is een grote gratis parkeerplaats voor +/- 200 auto's, of u parkeert uw auto aan de overkant van het kanaal in Voorschoten bij de ijsbaan / padvinders.

Het hek zal na de laatste helling en als alles opgeruimd is weer open gaan, en dat is meestal rond de klok van 15:00 / 15:30

Wilt u er a.u.b. voor zorgen dat uw auto de avond voor de hellingdagen van de parkeerplaats is, anders moeten wij uw auto met de heftruck verplaatsen.

Het haventerrein is gedurende deze dagen alleen toegankelijk via de drie 'fiets/ loopdeuren'. U mag alleen op de paden en de steigers. Het helling-/ parkeerterrein mag u niet betreden.

Dus klussen aan en op de boot is tijdens de hellingdagen verboden, na de laatste helling kan er weer volop geklust worden.

De hellingploeg is herkenbaar aan de oranje reflecterende veiligheidsvestjes.

 

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben betreffende de regels tijdens de hellingdagen,

 

Voor vragen betreffende de helling dagen kunt u altijd terecht bij de heliingmeester Rien den Hoed

 

Het bestuur

 

 

Start werkzaamheden vernieuwen walkanten

 

Tijdens de laatste algemene ledenvergadering heeft het bestuur groen licht gekregen om groot onderhoud te plegen aan walkanten en stijgers. Vanaf maandag 11 oktober starten we met de voorbereidende werkzaamheden voor het vernieuwen van de walkanten.

Voor leden met een boot in een box op steiger A en B gaat dit hinder opleveren. We proberen de hinder zo beperkt mogelijk te houden, maar het eerste gedeelte van de loopsteiger wordt ook verwijderd. Dit betekent dat op sommige dagen het bereiken van de boot onmogelijk wordt.

We leggen wel een noodsteiger neer, maar tijdens de werkzaamheden is deze niet altijd toegankelijk.

De voorbereidende werkzaamheden moeten vóór 31 december 2021 afgerond zijn. We doen ons uiterste best om voor de start van het vaarseizoen 2022 alles weer toegankelijk te hebben.

De leden, van wie de boot verplaatst moet worden, worden persoonlijk aangeschreven.

We begrijpen dat u er enig ongemak door zult ondervinden en we hopen op uw begrip

 

De technische commissie


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie