actueel

 

 

Nieuwsbericht


Hellindag ondanks Coronacrisis SUPER verlopen

Geplaatst op 06-04-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Joop Schmit

hellingploeg2

Wij zijn trots op onze hellingploeg

4 april was het weer zover. De eerste boten gingen van de droge winterstalling naar het water. Door de risico’s van het Coronavirus en de overheidsmaatregelen moest het nu anders. De regels “anderhalve meter afstand en het verbod tot samenscholen met méér dan 3 personen” zijn strikt nageleefd. De planning was voortreffelijk, het weer was eerst koud met later een warm lentezonnetje.

Het echte werk verliep voorspoedig door de strakke planning, de goede samenwerking van de ploeg én de goede medewerking van de betrokken leden. De booteigenaren waren blij met de zorgvuldigheid en snelheid van werken. Door de snelheid was er ruimte om ook de planning van 5 april volledig uit te voeren. Dat gaf ieder een erg goed gevoel. Werk van twee dagen in één dag opgeleverd! Dit lukte vooral doordat dat de booteigenaren bijna allemaal eerder naar de haven konden komen.

De daadkrachtige regie aan het hek kon op begrip en vriendelijkheid rekenen van de booteigenaren  Zij moesten soms even wachten met het aan boord brengen van de nodige spullen om weg te kunnen varen. De politie heeft ons goed in de gaten gehouden en geen problemen gesignaleerd.

Als aankomend voorzitter mocht ik dit voor een eerste keer meemaken. Ik ben getroffen door het vakmanschap van de hellingploeg, de regie en alertheid aan het hek en de vriendelijke samenwerking met de booteigenaren. Kortom het was uniek om dit mee te maken in een tijd waar ieder onder druk staat. Dit maakt dat je trots kunt zijn op onze vereniging.

Op naar volgend weekend waarin de tweede helft te water wordt gelaten.

Joop Schmit


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie