actueel

 

 

Nieuwsbericht


clubhuis winter 2022-2023

Geplaatst op 13-09-2022  -  Categorie: Algemeen

 

 

Bericht uit het Clubhuis:

 

Beste leden,

 

Nu de zomer weer voorbij is, staat de winter weer voor de deur. Altijd ook wel weer een leuke tijd: boten op de kant en werk aan de winkel. Wij als kantinemedewerkers willen de mensen die aan de boot bezig zijn ook deze winter weer voorzien van koffie, een bakkie soep of een broodje en na gedane arbeid een drankje. Het zal best wel weer gezellig worden, de kantine zal dan ook geopend zijn op de dagen vrijdag t/m zondag van 11.00 t/m 17.00 uur en van 10.00 t/m 15.00 uur op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

De kantine zal tijdens de wintermaanden, vanaf 1 oktober tot nader order gesloten zijn op de dinsdag, woensdag en donderdag. Dit besluit is genomen door het bestuur, vanwege de torenhoge energiekosten op dit momenten tegenover de zeer magere inkomsten op deze dagen gedurende het vorige winterseizoen.

 

Wij willen het voor u natuurlijk wel gezellig maken, dus schrijf alvast de volgende data in uw agenda:

 

1 oktober >>>   

 

We gaan proberen het klaverjassen en jokeren weer op te pakken, alleen verhuizen we van de vrijdagavond naar de zaterdagmiddag, omdat ook een hoop mensen het niet prettig vonden om op vrijdagavond laat over de donkere vlietlanden te rijden, en misschien trekt het ook meer mensen.

Door de stijgende kosten van alles hebben ook wij onze prijzen moeten aanpassen, kaarten of jokeren € 3.50 en de loterij € 1.50 per lootje.

Inschrijven tot 29 september  via de website, www.wvleidschendam.nl dan tabblad actueel en dan bij activiteiten, of aan bar in de kantine, voor donderdag 29 september ivm met de inkopen.

inloop 12.30 uur aanvang 13.00 uur, hoop op een grote belangstelling, tot dan.

 

6 november >>  

 

live muziek na de laatste hellingdag, vanaf 13.00 uur met band "For Fun"

 

 

20 november >>

 

Sinterklaasfeest voor de kleintjes om 14.00 uur, inschrijven tot 12 november                        

 via de website, www.wvleidschendam.nl dan tabblad actueel en dan bij   

 activiteiten, of door middel van inschrijf formulier verkrijgbaar achter de bar  in de kantine. U komt toch ook met uw kind(eren) en / of kleinkind(eren).

 

11 december>>

 

kerstbingo in onze mooi versierde kantine om 14.00 uur, met mooie prijzen  en live muziek in de pauzes en na afloop, met misschien een dansje ? u komt   toch ook ??

 

8 januari  >>>   

 

na 2 jaar hebben verplicht overslaan, onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie om  14.00 uur en proosten weer met zijn allen op een behouden vaart in 2023

 

Hopen u allen te zien in ons clubhuis,

 

De Clubhuis commissie.


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie