actueel

 

 

Nieuwsbericht


aanvragen tweede ligplaats

Geplaatst op 21-09-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: bestuur

logogroot-full-2-kopie

 

Beste leden,

 

We willen u op de hoogte stellen van een belangrijke verandering met betrekking tot het aanvragen van ligplaatsen binnen onze vereniging.

 

Na zorgvuldige overweging en om de eerlijke verdeling van onze beschikbare ligplaatsen te waarborgen, hebben we besloten dat het vanaf nu niet meer mogelijk zal zijn om een tweede ligplaats aan te vragen of toegewezen te krijgen binnen onze jachthaven. We begrijpen dat sommige leden in het verleden mogelijk gebruik hebben gemaakt van deze mogelijkheid, maar om de groeiende vraag naar ligplaatsen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat al onze leden gelijke kansen hebben, is deze beslissing genomen.

 

Wat betekent dit voor u?

 

Bestaande tweede ligplaatsen: Als u momenteel al gebruikmaakt van een tweede ligplaats binnen onze jachthaven, blijft deze ongewijzigd voor u beschikbaar. U hoeft zich geen zorgen te maken over veranderingen in uw huidige situatie.

 

Nieuwe aanvragen: Vanaf nu kunt u alleen nog een aanvraag indienen voor één ligplaats per lidmaatschap. Dit geldt voor zowel bestaande als nieuwe leden.

 

Eerlijke toewijzing: We geloven sterk in het belang van een eerlijke en evenwichtige toewijzing van ligplaatsen binnen onze vereniging. Deze nieuwe regeling stelt ons in staat om een gelijke kans te bieden aan al onze leden en om onze jachthaven op een duurzame manier te beheren.

 

Als u vragen, opmerkingen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met het bestuur. ( ruutseb.[antispam].@wvleidschendam.nl )

 

Bedankt voor uw begrip en medewerking. Samen kunnen we onze Watersportvereniging blijven verbeteren en een geweldige omgeving creëren voor iedereen om van te genieten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie