actueel

 

 

Nieuwsbericht


2024-03-Bingo

Geplaatst op 04-03-2024  -  Categorie: Algemeen

logogroot-full-2-kopie

 

Beste leden,

 

Hierbij wil ik jullie op de hoogte brengen van de activiteiten en belangrijke mededelingen die gepland staan in ons clubhuis voor de komende periode:

 

17 Maart: Paasbingo met Gratis Loterij en Optreden van Ronnie Ronaldo

Op 17 maart organiseren we een gezellige Paasbingo met prachtige prijzen. Na afloop van de bingo kunnen jullie deelnemen aan onze gratis loterij. Tijdens de pauzes en aan het einde van de bingo kunnen jullie genieten van een optreden van niemand minder dan Ronnie Ronaldo.

 

Zaal open: 13.30 uur

Aanvang: 14.00 uur

 

22 Maart: Algemene Leden Vergadering (ALV)

Op 22 maart vindt onze Algemene Leden Vergadering plaats. Jullie aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

 

Zaal open: 19.30 uur

Aanvang: 20.00 uur

 

Openstelling Kantine tijdens Hellinggdagen

Tijdens de komende hellingdagen op 7 april, 13 april, 20 april en 4 mei zal de kantine geopend zijn van 7.00 uur tot 17.00 uur. Dit is een uitgelezen kans om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap.

 

Vacature Clubhuisbeheerder

De vacature voor clubhuisbeheerder staat nog steeds open. Het is van cruciaal belang dat deze positie zo spoedig mogelijk wordt ingevuld. Zonder beheerder kunnen we ons clubhuis niet draaiende houden. Mocht je interesse hebben of iemand (of meerdere mensen) kennen die geschikt is (zijn) voor deze rol, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

 

Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je vragen hebben over de geplande activiteiten of over iets anders met betrekking tot ons clubhuis, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Met vriendelijke groet,

 

De clubhuisbeheerder


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie