actueel

 

 

Nieuwsbericht


2024-02-houd het clubhuis open

Geplaatst op 19-02-2024  -  Categorie: Algemeen

logogroot-full-2-kopie

 

 

Houd het clubhuis open!!

 

Beste leden,

 

 

Het bestuur wil graag terugkomen op de eerdere e-mail waarin de leden werden opgeroepen voor de functie van clubhuisbeheerder. Het is ons opgevallen dat er onder veel leden bezorgdheid is ontstaan bij het lezen van de meegestuurde lijst met ‘taken en verantwoordelijkheden’ die bij deze functie horen.

 

We begrijpen volledig dat de omvang van deze verantwoordelijkheden indrukwekkend kan zijn. Echter, we willen benadrukken dat het openhouden en goed functioneren van ons clubhuis van essentieel belang is voor alle leden. Daarom willen we graag een oplossing voorstellen die het voor iedereen haalbaarder maakt.

 

Het idee is om een nieuwe commissie op te richten waarbinnen de taken en verantwoordelijkheden van de clubhuisbeheerder worden gedeeld door meerdere leden. Dit zou ons in staat stellen om het werk te verdelen en te zorgen voor een meer evenredige belasting voor alle betrokkenen. Zoals het gezegde luidt: 'vele handen maken licht werk'.

 

We geloven dat dit niet alleen de last voor individuele leden zal verlichten, maar ook een gevoel van gemeenschap en samenwerking binnen onze club zal versterken. We nodigen iedereen die geïnteresseerd is in het helpen bij het beheren van ons clubhuis uit om zich aan te melden bij deze commissie.

 

Als je vragen hebt of graag wilt bijdragen aan dit initiatief, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ons clubhuis een bloeiende en gastvrije plek blijft voor ons allemaal.

 

Jouw reactie zien we graag tegemoet via ruutseb.[antispam].@wvleidschendam.nl

Je mag natuurlijk ook een van de bestuursleden aanspreken.

 

Het bestuur


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie