actueel

 

 

Nieuwsbericht


2023-11-28_Terugblik Sinterklaasfeest en Uitnodiging Kerstbingo en Nieuwjaarsreceptie

Geplaatst op 28-11-2023  -  Categorie: Algemeen

logogroot-full-2-kopie

 

Beste leden,

 

Graag willen we jullie op de hoogte brengen van het recente Sinterklaasfeest en jullie uitnodigen voor de aankomende festiviteiten in ons clubhuis.

 

Sinterklaasfeest: 26-11-2023

 

Afgelopen zondag vierden we een buitengewoon succesvol Sinterklaasfeest op de haven. Met een recordaantal van 38 aangemelde kinderen werd het een onvergetelijke dag. Ondanks een kleine tegenvaller met de boot van Sinterklaas, die onderweg met pech kwam te staan, wisten de Sint en zijn Pieten met behulp van de politie de haven op tijd te bereiken. Dankzij jullie enthousiasme werd het een middag vol cadeautjes, plezier en tevredenheid voor zowel kinderen als ouders.

 

Kerstbingo: 10-12-2023

 

Nu het Sinterklaasfeest achter de rug is, gaan we ons clubhuis in kerstsfeer brengen voor de aankomende Kerstbingo op zondag 10 december. Verwacht een gezellige middag met prachtige prijzen en een gratis loterij aan het einde. Tijdens de pauzes en aan het eind van de bingo zal live artiest Ronnie Ronaldo optreden, die velen van jullie kennen van de laatste medewerkersavond. Succes en gezelligheid zijn gegarandeerd en misschien is er zelfs tijd voor een dansje.

 

Aanvang: 14.00 uur

Zaal open: 13.00 uur

 

Vanwege de feestdagen zal de kantine gesloten zijn vanaf:

dinsdag 19 december tot en met 6 januari 2024.

 

Nieuwjaarsreceptie: 07-01-2024

 

Laten we samen het nieuwe jaar inluiden tijdens onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op 7 januari. Verwacht champagne, oliebollen en een gezellig samenzijn. Laten we proosten op een behouden vaart in 2024!

 

Aanvang: 14.00 uur

Zaal open: 13.30 uur

 

Namens de Clubhuis- en Evenementencommissie wensen we jullie alvast fijne feestdagen en zien we jullie graag bij de aankomende evenementen.


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie