actueel

 

 

Nieuwsbericht


2023-10-17_ aan alle leden die een naamloze boot, bijboot of trailer in het water of op het jachthaventerrein gestald hebben

Geplaatst op 17-10-2023  -  Categorie: Algemeen

logogroot-full-2-kopie

 

 

 

Aan alle leden, die een naamloze boot, bijboot, trailer in het water of op het jachthaventerrein gestald hebben,

 

We schrijven jullie met een belangrijk verzoek dat de veiligheid en organisatie van onze haven ten goede komt.

Om heel eerlijk te zijn is onderstaande geen verzoek, maar een verplichting, te lezen in het Havenreglement, artikel 11, lid j.

 

Hierin staat:

‘alle in de jachthaven afgemeerde boten moeten een naam of een spreuk dragen.  De letters en/of tekens moeten worden aangebracht aan de buitenkant van de boot en goed duidelijk leesbaar en onuitwisbaar zijn. Ook boten op het droge moeten te allen tijde herkenbaar zijn’. 

 

Om ervoor te zorgen dat elke boot gemakkelijk te herleiden is naar de eigenaar, vragen we iedereen vriendelijk om elke boot, voor zover dat nog niet gebeurd is, van een duidelijke naam te voorzien.

 

Boten in de droge winterstalling hebben soms een ‘winterjas’ aan, waardoor de naam niet te zien is. In dat geval kunt u volstaan met een label, voorzien van uw lidnummer on/of (boot-)naam

 

Dit is belangrijk, zowel voor de boten die in het water liggen als voor de boten die in de droge stalling staan. Trailers kunnen volstaan met een label, waarop het lidnummer en/of de naam van de eigenaar staat.

 

Het toekennen van een naam aan je boot helpt ons bij het beheren van de ligplaatsen en draagt bij aan een soepelere samenwerking tussen alle leden. Het zorgt er ook voor dat we snel contact met je kunnen opnemen als dat nodig is.

Graag de secretaris de naam van uw boot doorgeven, zodat hij de administratie up-to-date kan houden.

 

We vertrouwen erop dat jullie begrip hebben voor het belang van dit verzoek/ deze verplichting.

 

 

Het bestuur


Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie