Mijn Captain

 

Aanvraag zwerfplek


Deze aanvraag voor een zwerfplek is uitsluitend mogelijk voor leden van Watersportvereniging Leidschendam & omstreken. Let op, dit formulier is niet bestemd voor een aanvraag van een vaste ligplaats of wachtlijstplaats. 

De prijs van de zwerfplek bedraagt in 2019 voor motorboten €114,95 per meter scheepslengte (af te ronden naar boven op 0,1 m) voor de hele periode en dient vooruit betaald te worden. Voor zeilboten is de prijs €95,- per meter scheepslengte.

De zwerfplek is beschikbaar voor de periode van 1 april 2019 tot 1 oktober 2019. Eventuele restitutie wordt alleen gegeven over een nog niet verstreken deel van deze periode. De aanvraag geldt voor het aangegeven jaar en de volgende jaren tot wederopzegging. U ontvangt jaarlijks voor 1 april een factuur. De aanvraag geldt voor het aangegeven jaar en de volgende jaren tot wederopzegging.

Bij de toewijzing van een zwerfplek ontvangt u een factuur waarop het verschuldigde bedrag staat vermeld. Bij aankomst in de haven dient u zich te melden bij de havenmeester, die u een passende ligplaats zal wijzen. 
Het is niet toegestaan af te wijken van de aanwijzingen van de havenmeester. Er kan uitsluitend gebruik gemaakt worden van ligplaatsen die tijdelijk beschikbaar zijn in de haven. U dient uw schip onmiddellijk te verplaatsen als dit door het havenbeheer aan u kenbaar wordt gemaakt.

De aanvrager verklaart dat het vaartuig tenminste WA is verzekerd.

Heeft u een Mijn Captain account? Log dan in!


Let op: voor dit formulier is inloggen verplicht.

Algemeen

 

Contactgegevens

 

Adresgegevens

 

Aanvraag zwerfplek voor: 

Beveiligingscode Beveiligingscode

Aangesloten bij

Verbond Nederlandse Motorbootsport

VNM

Bezoekadres

Watersportvereniging Leidschendam e.o. 

Rietpolderweg 12

2266 BM Leidschendam

Nederland

Locatie